Vær med til at kvalitetssikre og udbrede Mentaltræning i Danmark
 Ansøg om optagelse 

MENTAL MANDAG

En ny Podcastserie der handler om Mentaltræning.

Podcastserien har til formål at udbrede kendskabet til de mange facetter og positive virkninger man kan opnå igennem Mentaltræning. Deltagerne bag podcastserien ønsker at belyse hvordan man med en aktiv Mentaltræning kan påvirke hjernen til at arbejder proaktivt for de mål man ønsker at nå. I serien indgår en række erfarne mentaltrænere der fortæller hvordan Mentaltræning allerede anvendes i dag.

Mental Mandag tager udgangspunkt i medlemmerne af Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere (BDMT). Mentaltrænerne i BDMT foreningen har unikke historier og erfaringer omkring Mentaltræning og de fortæller på en indlevende måde hvordan de med deres færdigheder kan støtte andre i at komme godt videre i livet.

Hver måned inviterer Mitzi Svenstrup et medlem i studiet til et interview om lige præcis deres syn, erfaringer og ønsker for Mentaltræning. Hvert medlem får deres helt eget podcastafsnit, og vi forventer derfor en alsidige og inspirerende programrække, rettet til medlemmerne men lige så meget til alle der kan have gavn af bla. mere ro, øget fokus, bedre søvn, øget selvtillid og selvværd - i det hele taget, en øget grad af målindfrielse og trivsel.Mitzi Svenstrup
interviewer hver måned et af foreningens medlemmer, som deler sine erfaringer som mentaltræner.
Lyt med og lad dig inspirerer.

Intro - Introduktion til BDMT
Brancheforeningen for danske mentaltrænere.
Afsnit #1 - Interview med Jonas Nielsen. 
Læs mere om Jonas på hans profil her
Afsnit #2 - Interview med Jeanette Korreborg.
Læs mere om Jeanette på hendes profil her
Afsnit #3 - Interview med Louise Brown.
Læs mere om Louise på hendes profil her eller hendes hjemmeside her
Afsnit #4 - Eva Storgaard Rasmussen.

Du behøver ikke være topatlet eller leder for at opnå resultater via mentaltræning

Mange ledere og topatleter får tilbudt mentaltræning for at opnå bedre resultater. Men hvad med alle os andre?

Alle kan have gavn af mentaltræning. Om det er noget i din fritid eller på dit arbejde, som du gerne vil opnå, så er mentaltræning et effektivt og behageligt supplement til din øvrige træning.

Du er også velkommen til at kontakte mig uforpligtende på 42 42 82 96 for at høre, om det kunne være noget for dig.

Venlig hilsen, 

Eva Storgaard Rasmussen


Læs mere om Eva på hendes profil her
Afsnit #5 - Kim Holzmann.

Der er glæde og formål i livet også i fleksjob.

Med start og afsæt i egne behov, er mit fokus i dag, flyttet over på at hjælpe andre "fleksjobbere".

Især omkring mennesker i og på vej til fleksjob, har mentaltræning vist sig at være et godt supplement til styrkelse af deres nye identitet, både i og uden for arbejdet.

I mit arbejde som fleksjobsambasdør er det vigtigt, for mig at synliggøre værdien i de mennesker. Det gælder for personerne selv, som for virksomheder, familie og venner, ja hele samfundet. 

"jeg tror på at vi alle kan, når vi give slip og tage det første skridt sammen"

Læs mere om kim på hans profil her

Afsnit #6 - Thomas Budtz Graae.

Mentaltræning er for godt til at være sandt.

En samtale med Thomas Lindstrøm Budtz Graae om at flyve i luftballon med højdeskræk, og få ødelagt sin sunde skepsis med indre ro og livskvalitet.

Læs mere om Thomas på hans profil her

Afsnit #7 - Annette  Graae.

Selv om du slet ikke ved, hvad vej du skal gå og selvom du ikke har nogen kræfter

så kan mentaltræning hjælpe dig - i gang eller i mål.
Sammen skaber vi nye tankemønstre og vasker hjernen fri for stresshormoner.
Find mere på: https://loftepunktet.dk/om

Læs mere om Annette på hendes profil her

Afsnit #8 - Gitte Elmelund Pedersen.

Et mentalt samarbejde med jobcentret

Lyt til hvordan Gitte Elmelund Pedersen, arbejder med mentaltræning i Halsnæs Kommune. Halsnæs Kommune tilbyder sygemeldte borgere mentaltræning som en del af et træningstilbud, hvor borgere trænes i at lære kroppens signaler bedre at kende. Hensigten er at borgerne genvinder egne fysiske, sociale og mentale ressourcer i vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Borgere henvises via sagsbehandler i Halsnæs Kommune.

 

Liste over andre Podcast du med fordel kan lytte til. 

I "Nøglen til din hjerne" tilbyder Mentaltræner Jørgen Svenstrup fra EmpowerMind, svar på spørgsmål, indenfor alle aspekter af personlig udvikling, og kommer med helt konkrete anvisninger til hvordan du kan komme godt ud af udfordrende situationer.

Ny episode hver torsdag kl. 21.00

Gå til hjemmesiden og se mere.

Podcastserien øger derfor din bevidsthed og styrker dit mentale immunforsvar, så du bliver bedre rustet til mødet med virkeligheden. Du er velkommen til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og stille spørgsmål til Jørgen, som han vil besvare i de følgende programmer.Programmer der handler om at befri dig selv for stress og de evige bekymringer, så du kommer videre i livet.

Gå til hjemmesiden og se mere.Vi stiller skarpt på hvad stress er for en størrelse, hvordan du som lytter kan styrke din mentale sundhed og få redskaber til at befri dig selv fra stress og bekymringer. Således at du får inspiration til at træde nye skridt og gøre noget anderledes fremover.Du har mulighed for at skrive til os med dine spørgsmål. Vi vil svare så mange lytterspørgsmål som det er muligt for os i programserien. Lyt med og bliv en bedre udgave af dig selv.Mød Mentaltrænerne Jacob Høedt og Jørgen Svenstrup i en båndet version af deres ugentlige facebook-live program.

Gå til hjemmesiden og se mere.Hver uge tages et nyt aspekt af Mentaltræningen op til gennemgang og drøftelse. En Mental morfar indgår en gang imellem i programmet, der samlet varer 30 minutter.