Vær med til at kvalitetssikre og udbrede Mentaltræning i Danmark
 Ansøg om optagelse 

MENTAL MANDAG

En ny Podcastserie der handler om Mentaltræning.

Podcastserien har til formål at udbrede kendskabet til de mange facetter og positive virkninger man kan opnå igennem Mentaltræning. Deltagerne bag podcastserien ønsker at belyse hvordan man med en aktiv Mentaltræning kan påvirke hjernen til at arbejder proaktivt for de mål man ønsker at nå. I serien indgår en række erfarne mentaltrænere der fortæller hvordan Mentaltræning allerede anvendes i dag.

Mental Mandag tager udgangspunkt i medlemmerne af Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere (BDMT). Mentaltrænerne i BDMT foreningen har unikke historier og erfaringer omkring Mentaltræning og de fortæller på en indlevende måde hvordan de med deres færdigheder kan støtte andre i at komme godt videre i livet.

Hver måned inviterer Mitzi Svenstrup et medlem i studiet til et interview om lige præcis deres syn, erfaringer og ønsker for Mentaltræning. Hvert medlem får deres helt eget podcastafsnit, og vi forventer derfor en alsidige og inspirerende programrække, rettet til medlemmerne men lige så meget til alle der kan have gavn af bla. mere ro, øget fokus, bedre søvn, øget selvtillid og selvværd - i det hele taget, en øget grad af målindfrielse og trivsel.


Vi er ved at opdatere siden - så du får en endnu bedre oplevelse af vores podcast.

Beklager du kom forgæves denne gang.


Du kan stadig lytte til gode podcasts i listen nedenfor :) -
 

Liste over andre Podcast du med fordel kan lytte til. 

I "Nøglen til din hjerne" tilbyder Mentaltræner Jørgen Svenstrup fra EmpowerMind, svar på spørgsmål, indenfor alle aspekter af personlig udvikling, og kommer med helt konkrete anvisninger til hvordan du kan komme godt ud af udfordrende situationer.

Ny episode hver torsdag kl. 21.00

Gå til hjemmesiden og se mere.

Podcastserien øger derfor din bevidsthed og styrker dit mentale immunforsvar, så du bliver bedre rustet til mødet med virkeligheden. Du er velkommen til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og stille spørgsmål til Jørgen, som han vil besvare i de følgende programmer. 
NYT: Brug rabatkoden "EmpowerMind" og få en hel måneds gratis adgang til Mofibo, hvor alle episoder af podcasten, samt alle Mentaltræningsprogrammer er til rådighed for dig - når som helst du ønsker at træne.Programmer der handler om at befri dig selv for stress og de evige bekymringer, så du kommer videre i livet.

Gå til hjemmesiden og se mere.Vi stiller skarpt på hvad stress er for en størrelse, hvordan du som lytter kan styrke din mentale sundhed og få redskaber til at befri dig selv fra stress og bekymringer. Således at du får inspiration til at træde nye skridt og gøre noget anderledes fremover.Du har mulighed for at skrive til os med dine spørgsmål. Vi vil svare så mange lytterspørgsmål som det er muligt for os i programserien. Lyt med og bliv en bedre udgave af dig selv.Mød Mentaltrænerne Jacob Høedt og Jørgen Svenstrup i en båndet version af deres ugentlige facebook-live program.

Gå til hjemmesiden og se mere.Hver uge tages et nyt aspekt af Mentaltræningen op til gennemgang og drøftelse. En Mental morfar indgår en gang imellem i programmet, der samlet varer 30 minutter.
NYT: Brug rabatkoden "EmpowerMind" og få en hel måneds gratis adgang til Mofibo, hvor alle episoder af podcasten, samt alle Mentaltræningsprogrammer er til rådighed for dig - når som helst du ønske at træne.