Vær med til at kvalitetssikre og udbrede Mentaltræning i Danmark
 Ansøg om optagelse 

ROBUST MANDAG - EN PODCAST 

 

Vi er ved at opdatere siden - så du får en endnu bedre oplevelse af vores podcast.

Beklager du kom forgæves denne gang.


Du kan stadig lytte til gode podcasts i listen nedenfor :) -
 

Liste over andre Podcast du med fordel kan lytte til. 

I "Nøglen til din hjerne" tilbyder Mentaltræner Jørgen Svenstrup fra EmpowerMind, svar på spørgsmål, indenfor alle aspekter af personlig udvikling, og kommer med helt konkrete anvisninger til hvordan du kan komme godt ud af udfordrende situationer.

Ny episode hver torsdag kl. 21.00

Gå til hjemmesiden og se mere.

Podcastserien øger derfor din bevidsthed og styrker dit mentale immunforsvar, så du bliver bedre rustet til mødet med virkeligheden. Du er velkommen til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og stille spørgsmål til Jørgen, som han vil besvare i de følgende programmer. 
NYT: Brug rabatkoden "EmpowerMind" og få en hel måneds gratis adgang til Mofibo, hvor alle episoder af podcasten, samt alle Mentaltræningsprogrammer er til rådighed for dig - når som helst du ønsker at træne.Programmer der handler om at befri dig selv for stress og de evige bekymringer, så du kommer videre i livet.

Gå til hjemmesiden og se mere.Vi stiller skarpt på hvad stress er for en størrelse, hvordan du som lytter kan styrke din mentale sundhed og få redskaber til at befri dig selv fra stress og bekymringer. Således at du får inspiration til at træde nye skridt og gøre noget anderledes fremover.Du har mulighed for at skrive til os med dine spørgsmål. Vi vil svare så mange lytterspørgsmål som det er muligt for os i programserien. Lyt med og bliv en bedre udgave af dig selv.Mød Mentaltrænerne Jacob Høedt og Jørgen Svenstrup i en båndet version af deres ugentlige facebook-live program.

Gå til hjemmesiden og se mere.Hver uge tages et nyt aspekt af Mentaltræningen op til gennemgang og drøftelse. En Mental morfar indgår en gang imellem i programmet, der samlet varer 30 minutter.
NYT: Brug rabatkoden "EmpowerMind" og få en hel måneds gratis adgang til Mofibo, hvor alle episoder af podcasten, samt alle Mentaltræningsprogrammer er til rådighed for dig - når som helst du ønske at træne.