BDMT

Brancheforeningen af
Danske Mentaltrænere

Brancheforeningen af 
Danske Mentaltrænere

En forening for certificerede mentaltrænere der arbejder med evidensbaseret mentaltræning

Podcast Mental Mandag​

En podcastserie om mentaltræning.

Podcastserien har til formål at udbrede kendskabet til de mange facetter og positive virkninger man kan opnå igennem Mentaltræning. 

Deltagerne bag podcastserien ønsker at belyse hvordan man med en aktiv Mentaltræning kan påvirke hjernen til at arbejder proaktivt for de mål man ønsker at nå. I serien indgår en række erfarne mentaltrænere der fortæller hvordan Mentaltræning allerede anvendes i dag.

Mental Mandag tager udgangspunkt i medlemmerne af Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere (BDMT). Mentaltrænerne i BDMT foreningen har unikke historier og erfaringer omkring Mentaltræning og de fortæller på en indlevende måde hvordan de med deres færdigheder kan støtte andre i at komme godt videre i livet.

Hver måned inviterer Mitzi Svenstrup et medlem i studiet til et interview om lige præcis deres syn, erfaringer og ønsker for Mentaltræning. Hvert medlem får deres helt eget podcastafsnit, og vi forventer derfor en alsidige og inspirerende programrække, rettet til medlemmerne men lige så meget til alle der kan have gavn af bla. mere ro, øget fokus, bedre søvn, øget selvtillid og selvværd – i det hele taget, en øget grad af målindfrielse og trivsel.

 

 

 

 

De seneste 10 episoder