BDMT

Brancheforeningen af
Danske Mentaltrænere

Brancheforeningen af 
Danske Mentaltrænere

En forening for certificerede mentaltrænere der arbejder med evidensbaseret mentaltræning

Velkommen

til BDMTs officielle hjemmeside

Betegnelsen mental træning anvendes om en lang række discipliner, der strækker sig lige fra Sudoku til at træne hukommelsen og derved fx blive bedre til at huske indkøbslisten.

Mental træning anvendes også indenfor mange sportsgrene, når en træner samtaler med en sportsudøver med henblik på bedre performance.

I BDMT anvender vi en meget præcis definition af Mentaltræning (i et ord), der dækker over et velafprøvet og veldokumenteret, evidensbaseret træningskoncept, der har været anvendt indenfor elitesport i mange år, og som i dag også anvendes til at hjælpe individer til både at få det bedre fx i forbindelse med stress, angst og depression, men også til at  og præstere bedre i livet og på jobbet.

Det adskiller sig derfor betydeligt fra de ovenstående eksempler. Det er kun muligt for certificerede mentaltrænere og organisationer, der praktiserer denne form for Mentaltræning, at opnå medlemskab af BDMT.

Formål

BDMT er en non-profit medlemsforening, hvis formål er at organisere enkeltpersoner og organisationer, der arbejder med Mentaltræning og med uddannelse indenfor Mentaltræning. 

Det er herudover foreningens formål at udbrede Mentaltræning og understøtte forskning i Mentaltræning, samt at sikre kvalitet og et godt omdømme af vores branche.

Hvis ikke du finder den information du søger, er du meget velkommen til at kontakte os.