BDMT

Brancheforeningen af
Danske Mentaltrænere

Brancheforeningen af 
Danske Mentaltrænere

En forening for certificerede mentaltrænere der arbejder med evidensbaseret mentaltræning

#10 – Hvordan kan mentaltræning gavne både medarbejdere og sportsfolk? – Med Benedikte Hayes.

Benedikte Hayes.
Hvordan kan mentaltræning gavne både medarbejdere og sportsfolk?

 

Benedikte Hayes opfordrer alle til at prøve mentaltræning af, uanset hvad du laver til dagligt. Hun står bag virksomheden Chasing Excellence og har arbejdet med mentaltræning i både virksomheder og med amatør atleter. 

Mentaltræning bliver ofte associeret med sportens verden, men hun mener effekten er ligeså gavnlig på kontorerne, da arbejdet med at øge bevidstheden og prioritere mentale pauser, gavner både trivsel, fokus, effektivitet og performance.

Chasing Excellence fokuserer primært på at lave skræddersyede mentaltrænings-programmer, for at sikre den mest effektive vej hen i mod individets mål og har oplevet den forskel det har gjort for medarbejdere, ledere og sportsfolk

  •  
    Previous Post

    #9 – Kan mentaltræning i skole resultere i bedre trivsel og højere karakter? &#821 …